• darkblurbg
    Mindfulness
    Kinderen door aandachttraining veerkrachtig en evenwichtig in het leven laten staan
  • darkblurbg

Je kind leren groeien!

Je kind leren groeien!

Als ouder is het elke keer zoeken; hoe kan ik mijn kind het beste ondersteunen, wat heeft mijn kind nodig om te groeien, om trots te kunnen zijn op zichzelf en lekker in zijn vel te zitten, precies zoals hij of zij is, met zijn of haar talenten of eigenheden! Moeite hebben met rekenen of taal, dyslexie of dyscalculie hebben, ADHD of ADD, Hoog sensitief zijn, moeite met concentreren of een lager werktempo. Ieder kind heeft zijn eigen uitdaging, met of zonder label. Deze blog gaat over ruimte geve

Herken je dit?

Herken je dit?

Je hebt je kind (-eren) net in bed gestopt. Je kop thee staat op de tafel te dampen. Je benen liggen op de bank en je zucht eens diep: "He he." Even een moment voor jezelf. Het was een drukke dag. Misschien heb je gewerkt of je bent bezig geweest met klussen die nodig eens gedaan moesten worden. De kinderen naar school gebracht, gehaald, clubjes en/of naar vriendjes gebracht. Administratie, boodschappen, koken, etc. En dan:

Mindfulness; Wat is er nu?

Mindfulness; Wat is er nu?

De hond aan mijn voeten, mijn dochter links van mij is lekker bezig met slijm maken. Ik ben bezig op de computer. De zon schijnt op ons en geeft een heerlijk warm gevoel aan mijn voeten. Geluidjes van het slijm, een snurkend hondje, getik van mijn typen. Dit is er nu. Samen zijn, genieten van dit moment, heel bewust.