• darkblurbg
    Kindercoach én trainer in mindfulness
  • darkblurbg
    Kindercoach én trainer in mindfulness

Zie jezelf én je kind

Gepubliceerd op: 08-04-2019

Gisteravond was de Introductie workshop Mindful opvoeden in pand10A in Zuidhorn. Een workshop om ouders te inspireren en ondersteunen. Een avond van verbinding, herkenning en inspiratie.

Het thema van de avond was: Zie jezelf én je kind. Helaas is het maar al te vaak zo dat we eerst ons kind zien, dan je partner, je werk en als laatste in de rij kom jij. Alle ballen in de lucht houden is een hele pittige klus waar je vaak volledig op leeg kunt lopen.

Als je dit omdraait en eerst goed voor jezelf zorgt, dan gaat het vanzelf ook goed met je kinderen en ontstaat er een balans in het gezin. Uiteindelijk wint iedereen daarbij. Heb compassie voor jezelf als ouder en erken de momenten die moeilijk zijn voor je. Dat schept ruimte om er te zijn voor jezelf en je kinderen.

Dat is dan ook de boodschap die ik iedere ouder en onderwijzer mee wil geven: Zie je zelf en je ziet de kinderen ook beter. #mindfulness #opvoeding #onderwijs #training #ziejezelfenjekind

Ben je geïnteresseerd in een 8-weekse training Mindfulness in opvoeding en onderwijs, kijk dan op www.Jolandaklaveringa.com.

De opbrengst van deze avond
€54,00, ging naar het nationaal Fonds Kinderhulp. #kinderhulp